Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
drevovsky - podanie na Moderatora
drevovsky Offline
Grafik

Graficy
06-23-2026, 12:00 AM
Imię:
Bartłomiej

Doświadczenie w pracy administratora:
Moje doświadczenie w pracy administratora sięga już przeszło kilka lat, zacząłem swoją przygodę w Administracji na kilku serwerach na platformie SAMP - z takich popularniejszych to Polski Ibiza Serwer, GrandTruck (nie pamiętam dokładnie w którym roku, ale była to edycja ProBatona). Następnie przeszedłem na platformę Multi Theft Auto gdzie pełniłem funkcję Supportera na serwerze SantoriRPG oraz funkcję Guardiana (ranga w stylu Vice Head Admina) na serwerze gtaDestiny. Dodatkowo pełniłem funkcję Moderatora / Administratora na przeróżnych serwerach Discord, a aktualnie jestem moderatorem serwera "Najlepsi Jacoba" - dwumilionowego YouTubera.

Doświadczenia na naszym serwerze:
Swoją przygodę na GrandTrucku rozpocząłem w 2016 roku, łącznie spędziłem ponad 3000 godzin na wszelkich edycjach serwera. Jeśli chodzi o serwer FiveM zdążyłem już poznać jak on działa, zapoznałem się z wszystkimi systemami na nim panujących.

Dlaczego Ty:
Uważam, że jestem odpowiednią osobą, żeby objąć stanowisko Moderatora głównie ze względu na moją historię związaną z serwerem i doświadczenie w takowej roli. Potrafię wnieść dużo nowych perspektyw od siebie, świetnie pracuje mi się w zespole. Nie potrzebuję rangi, żeby ułatwiać sobie rozgrywkę - chcę pomagać w utrzymaniu porządku i dobrej atmosfery na serwerze, rozwijać go razem z aktualną ekipą. Jestem obiektywny, nie działam pod wpływem emocji, konflikty rozwiązuje w sposób sprawiedliwy tak, by każda ze stron była zadowolona. Jako moderator chciałbym wspierać rozwój projektu, zależy mi na tym, aby serwer piął się w górę.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Aktualnie jesteśmy w początkowej fazie rozwoju serwera, wszelkie swoje propozycje składam na Discordzie.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Aktualnie jestem bardziej ograniczony czasowo, ze względu pracy na noc (maksymalnie do dwóch godzin dziennie) natomiast jestem w trakcie poszukiwania nowej pracy na innych warunkach, więc ten czas znacząco wzrośnie.

Kilka zdań o sobie:
Mam na imię Bartłomiej. Obecnie poszukuję nowej pracy i stale rozwijam swoje umiejętności. Interesuję się grafiką komputerową oraz sportem, które są moimi głównymi pasjami. W wolnym czasie zajmuję się wykonywaniem projektów graficznych, a także spędzam czas ze znajomymi podczas różnych wyjazdów i spotkań. Jestem osobą pomocną, komunikatywną i odpowiedzialną. Lubię współpracować z innymi oraz angażować się w działania, które przynoszą korzyść całej społeczności. Staram się zachowywać spokój w trudnych sytuacjach i zawsze podchodzę do innych z szacunkiem.

Ilość score na serwerze:
13500

Ilość przegranych godzin na serwerze:
35 godzin

UID Konta na serwerze:
-

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez drevovsky.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS