Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[PROPOZYCJA] Rozbudowa oraz zmiana funkcji garażu
Ananas Offline
Nowy

*
Wczoraj, 09:14 PM
Propozycja rozbudowy garażu przy Kwadraciaku oraz dodania podobnych punktów na Sandy i Paleto.

Garaż działałby jako punkt odbioru własnych pojazdów, można byłoby wyciągnąć z niego dowolny posiadany samochód, niezależnie od miejsca, w którym został wcześniej zaparkowany.
Obecnie pod U mamy już możliwość schowania pojazdu z mapy. Dzięki temu gracz, który zostawił samochód kilka kilometrów dalej, mógłby go po prostu schować, udać się do najbliższego garażu i ponownie go wyciągnąć, zamiast wracać przez pół mapy po auto.
Korzyści:
  • szybszy dostęp do własnych pojazdów,
  • brak konieczności wracania kilka/kilkanaście kilometrów po zostawione auto,
  • praktyczne wykorzystanie istniejącej opcji chowania pojazdu pod U,
  • możliwość szybkiego odzyskania auta np. przed wizytą u mechanika lub dalszą podróżą,
  • większa wygoda dla graczy,
  • większe wykorzystanie garaży w mieście, Sandy i Paleto.

Dodatkowo taka zmiana daje większe możliwości rozwoju systemu pojazdów w przyszłości. Jeżeli pojawią się np. bardziej rozbudowane bagażniki, przechowywanie przedmiotów lub inne funkcje związane z samochodami, garaż mógłby stać się jednym głównym miejscem do zarządzania pojazdem i jego zawartością. Pozwoliłoby to lepiej połączyć obecne oraz przyszłe mechaniki w jeden spójny system  Cool

Prince Offline
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
3 godzin(y) temu
dobra propozycja Big Grin jestem na tak :p

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
Kasjer Online
Użytkownik

*
3 godzin(y) temu
A ja jestem na NIE.

Uważam, że powinniśmy się trzymać RP tam gdzie jeszcze nie koliduje to z innymi rzeczami.

Po to jest to parkowanie, żeby gracz wiedział gdzie to auto trzyma i w jakiś sposób odwzorowało RP.
Można też zostawić pojazd w swoim domu (można mieć kilka).

Uważam, że jeśli damy dostęp do spawnowania własnych pojazdów w kilku miejscach (mówiąc kolokwialnie "teleportowanie aut") za chwilę pojawią się propozycje spawnowania trucków w różnych miejscach, teleportowanie graczy po różnych spawnach (firma,spoty) etc.

Wiem, że to nie jest serwer w pełni RP, ale uważam że powinno zostać jak jest, wiadomo - to tylko moje skromne zdanie, tak jak zostałem pokierowany, żeby swoje opinie wyrażać na forum Smile

Pozdro!

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Kasjer.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS