drevovsky
Grafik
| Statystyki |
| Liczba postów: 72 |
| Liczba wątków: 31 |
| Dołączył: Jun 2024 |
| Reputacja: 6 |
|
8 godzin(y) temu
Nick:
drevovsky
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Bartłomiej i mam 22 lata. Moimi głównymi zainteresowaniami są grafika komputerowa oraz sport. W wolnych chwilach zajmuję się tworzeniem projektów graficznych, a także spędzam czas ze znajomymi. Jestem osobą komunikatywną, odpowiedzialną i bezkonfliktową. Cenię sobie dobrą współpracę w grupie i chętnie angażuję się w inicjatywy, które mogą przynieść korzyść całej społeczności. W trudnych sytuacjach staram się zachować zimną krew i podejść do problemu racjonalnie. Niezależnie od sytuacji zawsze staram się traktować innych z szacunkiem i kulturą osobistą.
Dlaczego ja?:
Na stanowisku Redaktora Naczelnego chciałbym przede wszystkim zadbać o dobrą organizację pracy całej redakcji. Uważam, że osoba na tym stanowisku powinna nie tylko wydawać polecenia, ale również potrafić współpracować z zespołem, motywować go i wyznaczać kierunek rozwoju. Mam sporo pomysłów na rozwój frakcji Weazle News, między innymi:
- regularne artykuły oraz materiały informacyjne,
- wywiady z graczami, administracją serwera
- relacje z ważnych wydarzeń, aktualizacji serwerowych
- rozwój materiałów graficznych i wizualnej strony redakcji,
- konkursy i wydarzenia organizowane przez redakcję,
- współpracę z innymi frakcjami i firmami,
- stworzenie jasnego systemu pracy redaktorów
Mogę obiecać, że jeżeli dostanę szansę, wykorzystam ją maksymalnie. Mam konkretne pomysły na rozwój Weazle News i chęć, żeby faktycznie je realizować. Chciałbym stworzyć redakcję, która będzie aktywna, dobrze zorganizowana i przede wszystkim widoczna na serwerze.
Przykładowa praca:
https://i.imgur.com/KrFbNuo.png
W mojej pracy wykorzystałem sztuczną inteligencję tylko i wyłącznie do wygenerowania przykładowych zdjęć w artykułach, reszta pracy jest wykonana przeze mnie.
![[Obrazek: OCUO8hX.png]](https://i.imgur.com/OCUO8hX.png)
Gracz GrandTruck od 16.06.2026
Grafik GrandTruck od 21.06.2026
Funkcjonariusz Policji od 04.07.2026
Kierowca Grand Logistics od 05.07.2026
|
|
|
|