Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podanie na Moderatorke - Oliwia
Olivek Offline
Moderator Serwera

Moderatorzy Serwera
08-09-2026, 05:25 PM
Imię:
Oliwia

Doświadczenie w pracy administratora:
6 lat - Ruski serwer Aion - Obsługa polskojęzycznych zgłoszeń dot. problemów technicznych.

Doświadczenia na naszym serwerze:
Sekretarka prawej ręki ojca założyciela.

Dlaczego Ty:
Bardzo dobrze odnajduję się w kontakcie z ludźmi, jestem aktywna i lubię angażować się w życie serwera. Gram dużo i przede wszystkim jestem dostępna od rana, dzięki czemu mam możliwość obserwowania tego, co dzieje się na serwerze w godzinach, w których nie zawsze jest duża obsada administracji. Mam również częsty kontakt z nowymi graczami. Staram się pomagać im od samego początku, odpowiadać na pytania i spokojnie tłumaczyć zasady oraz mechaniki serwera. Nie przeszkadza mi odpowiadanie kilka razy na to samo pytanie – jeżeli ktoś czegoś nie rozumie, wolę wyjaśnić to jeszcze raz, niż zostawić gracza bez pomocy. Myślę, że dużą zaletą może być również moje inne spojrzenie na różne sytuacje. Kobieta w ekipie moderacyjnej może wnieść do niej trochę inną perspektywę, inne pomysły i sposób patrzenia na problemy oraz potrzeby graczy. Mam sporo własnych pomysłów, które mogą różnić się od tych, które pojawiają się najczęściej w męskim gronie, i uważam, że taka różnorodność może być dla serwera dużym plusem. Jestem osobą z dużym sercem i cierpliwością. Szczególnie zależy mi na tym, aby nowi gracze nie czuli się zagubieni ani odrzuceni. Chciałabym, żeby osoba, która dopiero zaczyna swoją przygodę na serwerze, wiedziała, że zawsze może zapytać i otrzyma pomoc.

Moje zalety:
* jestem aktywna i spędzam dużo czasu na serwerze,
* często jestem dostępna już od rana,
* jestem kontaktowa i dobrze dogaduję się z ludźmi,
* mam cierpliwość do nowych graczy,
* chętnie odpowiadam na pytania i pomagam,
* staram się na bieżąco kontrolować, co dzieje się na serwerze,
* chętnie angażuję się w powierzone mi zadania,
* jestem odpowiedzialna i sumienna,
* mam dużo własnych pomysłów,
* potrafię spojrzeć na daną sytuację z innej perspektywy,
* chętnie uczę się nowych rzeczy i przyjmuję uwagi,
* nie mam problemu z powtarzaniem informacji, jeśli ktoś potrzebuje dodatkowego wyjaśnienia,
* zależy mi na dobrej atmosferze i tym, żeby gracze czuli się na serwerze dobrze.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Chciałabym przede wszystkim poprawić kontakt z nowymi graczami oraz sprawić, żeby ich początki na serwerze były jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze - Chciałabym, aby gracze poznawali nowych ludzi, nawiązywali przyjaźnie i dzięki temu zostawali na serwerze na dłużej.. Zależy mi na większej integracji społeczności, między innymi poprzez zachęcanie do korzystania z komunikatorów głosowych i wspólnego spędzania czasu. Konwoje – wspólne przejazdy co za tym idzie jeszcze większa integracja graczy, kreatywne konkursy, które opierają się na znajdzkach (sny nad którymi pracuje, punkty na mapie itd.), konkursy artystyczne-plastyczne-fotograficzne. Zależy mi nie tylko na pilnowaniu porządku, ale również na budowaniu dobrej atmosfery. Chciałabym być moderatorem, który jest widoczny, dostępny dla graczy i któremu można normalnie napisać z problemem czy pytaniem. Nie twierdzę, że wiem wszystko i od razu będę idealnym moderatorem. Wiem natomiast, że jestem osobą, która chce się uczyć, słuchać innych i rozwijać razem z ekipą. Jeżeli czegoś nie będę wiedziała, zapytam i nauczę się tego, zamiast udawać, że wiem wszystko.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Codziennie biorę czynny udział w życiu serwera, często od rana a wieczorem jestem praktycznie codziennie.

Kilka zdań o sobie:
Oliwia, 95 rocznik, z zawodu jestem Logistykiem choć na chwile obecna uczęszczam do Łódzkiej Akademii Rozwoju Żłobków i będę zmieniała branże na swoja wymarzona, która opiera się na pracy z najmniejszymi dziećmi. Mam kochającego męża i cudowna córeczkę. Prócz grania w gry uwielbiam rysować, słuchać muzyki, śpiewać również na discordzie z innymi graczami, oglądać filmy - najbardziej te fantastyczne i romantyczne.

Ilość score na serwerze:
44.803

Ilość przegranych godzin na serwerze:
239h 36 min

UID Konta na serwerze:

Dokładny nick z serwera:
Olivek

Jeżeli dostanę szansę, postaram się ją dobrze wykorzystać i pokazać, że warto było mi zaufać. ❤️
Dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie mojego podania
.

Prince Online
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
08-13-2026, 04:50 PM
Podanie estetycznie napisane oraz czytelne
+Wiek
+Aktywność
Dałbym szanse jestem na TAK

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
Kierowca RiCö od 23.08.2026 do xx.xx.xxxx
Pomoc Drogowa od 24.09.2026 do xx.xx.xxxx
Rochan95 Offline
Nowy

*
08-19-2026, 11:04 AM
Zawsze pomocna
Zawsze miła
Bardzo przyjazna i kontaktowa
W 100% polecam !!
Jeśli dostanie szanse serwer tylko na tym skorzysta Wink

Kasjer Offline
Użytkownik

*
08-20-2026, 10:25 AM
Ja jestem na TAK.
- Często online,
- Pomocna,
- Miła kobitka w różowych galotach
- Rówieśniczka Big Grin
- Aktywna

ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
08-25-2026, 08:20 PM
Podanie zaakceptowane

Kontakt: admin@grandtruck.pl
ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
08-25-2026, 08:22 PM
Temat został przeniesiony do archiwum.

Kontakt: admin@grandtruck.pl

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS