Agent007
Użytkownik

| Statystyki |
| Liczba postów: 43 |
| Liczba wątków: 3 |
| Dołączył: Jun 2026 |
| Reputacja: 0 |
|
08-07-2026, 08:35 PM
Imię: Jakub
Doświadczenie w pracy Administratora:
Posiadam kilkumiesięczne doświadczenie w pracy administratora na serwerach truck oraz Discord, a także na innych projektach.
Dlaczego Ty:
Chciałbym dołączyć do szeregów administracji, aby pomóc w rozwoju projektu, jakim jest GrandTruck. Pełniłem już podobne stanowisko, dzięki czemu posiadam doświadczenie w pracy z graczami. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i rzetelnie wykonuję powierzone mi obowiązki.
Co chciałbyś zmienić:
Na początku chciałbym skupić się na sumiennym wykonywaniu swoich obowiązków oraz pomocy społeczności serwera. Dodatkowo chciałbym wspierać rozwój serwera poprzez nowe trasy, prace, pojazdy oraz inne ciekawe rozwiązania. Zależy mi na tym, aby serwer stale się rozwijał i przyciągał nowych graczy.
Ile możesz poświęcać czasu na zajmowanie się serwerem?
Na ten moment mogę poświęcać kilka godzin dziennie, a w razie potrzeby nawet więcej, jeśli czas mi na to pozwoli.
Kilka zdań o sobie:
Siemka, mam na imię Jakub i mam 28 lat. Na co dzień staram się aktywnie spędzać czas, a w wolnych chwilach gram na komputerze. Interesuję się motoryzacją, sportem oraz muzyką. Lubię również rozwijać swoje zainteresowania i zdobywać nowe doświadczenia. Jestem osobą opanowaną, cierpliwą i otwartą na nowe znajomości oraz wyzwania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2026, 08:35 PM przez Agent007.)
|
|
|
|