Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
xMafiozAx - podanie na Moderatora Serwera
xMafiozAx Offline
Administrator Serwera

Administratorzy Serwera
Zasłużony
06-21-2026, 03:04 PM
Imię: Bartek
Doświadczenie w pracy administratora: Posiadam bogate doświadczenie jako administrator na serwerach Truck, FreeRoam/DM, Counter Strike, Minecraft, TeamSpeak, Discord. Pełniłem rolę administratora na konkurencyjnym serwerze Truck na platformie SA:MP, a na samym PGT/GT przeszedłem całą ścieżkę od moderatora do vice head admina. Przez długi czas pełniłem również rolę globalnego moderatora forum oraz administratora TS3 na Grand Truck.
-
Doświadczenia na naszym serwerze: Na projektach ScaNn3ra jestem od roku 2013, zarówno jeżeli chodzi o SA:MP jak i inne projekty związane z platformą GrandServ. Aktualnie również jestem aktywnym graczem na edycji FiveM.
-
Dlaczego Ty: Chciałbym wstąpić w szeregi administracji aby móc wesprzeć reaktywację projektu na FiveM i dać coś od siebie aby serwer się rozwijał i przyciągał nowych graczy, tak aby wrócić do topki serwerów tak jak to było za czasów SA:MP. Myślę że moje doświadczenie może przełożyć się na realne wsparcie projektu, proponowanie nowych pomysłów i rozwiązań, a także wyłapywanie potencjalnych błędów które należy poprawić. Jako członek administracji chciałbym również zadbać o odpowiednią atmosferę na serwerze i różnego rodzaju rozrywki dla graczy - poza ciągłym jeżdżeniem na truckach Wink .
-
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: Myślę że zamiast zmian, to w pierwszej kolejności chciałbym wspomóc w implementacji nowych rozwiązań na serwerze - chociażby adaptacji i testowania niektórych systemów, które funkcjonowały na serwerze SA:MP. Priorytetem myślę że jest rozwinięcie systemów frakcji oraz firm, a kolejnym systemem który należy rozwinąć jest obszar prywatnych domów.
-
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: W zależności od pracy i spraw prywatnych - wiadomo nie jesteśmy już nastolatkami, natomiast myślę że te kilka/kilkanaście godzin w tygodniu zawsze się znajdzie.
-
Kilka zdań o sobie: Siema! Nazywam się Bartek, a w społeczności internetowej możecie mnie kojarzyć pod nickiem xMafiozAx lub Mafioz. Mam 27 lat, zawodowo zajmuję się automatyką i robotyką przemysłową. Jestem osobą, która gdy się w coś angażuje, to chce to zrobić jak najlepiej i doprowadzić sprawę do końca, a przy tym jestem facetem, który nie panikuje w trudnych momentach - potrafię zachować zimną krew, ocenić sytuację na chłodno i podjąć konkretne, stanowcze decyzje, kiedy trzeba. Na serwerach Truck spędziłem już setki godzin, więc doskonale znam mechaniki gry, jak i zachowania graczy - zarówno te pozytywne, jak i te wymagające interwencji. W życiu prywatnym moje hobby to szeroko pojęta motoryzacja, technologie, gry komputerowe i mama mojego kolegi Wink .
-
Ilość score na serwerze: 55k
Ilość przegranych godzin na serwerze: Aktualnie 86h
UID Konta na serwerze: nie da się sprawdzić
Dokładny nick z serwera: xMafiozAx

[Obrazek: QkJNxsv.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-21-2026, 03:05 PM przez xMafiozAx.)
drevovsky Online
Grafik

Graficy
06-21-2026, 04:30 PM
Błędem byłoby nie przyjęcie Mafiozy do administracji, doświadczony i mądry człowiek, jak najbardziej jestem na tak.

[Obrazek: OCUO8hX.png]

Gracz GrandTruck od 16.06.2026
Grafik GrandTruck od 21.06.2026
Kierowca Grand Logistics od 05.07.2026
Redaktor Naczelny Weazel News od 27.09.2026
Nalogowiec Offline
Zasłużony

Zasłużeni
06-21-2026, 05:03 PM
Jestem na tak. Doświadczony ogarnięty i mily na poprzedniej edycji sie sprawdził wiec teraz twz da rade Big Grin

[Obrazek: OY6GTRK.png]
blackm3 Offline
Nowy

*
06-21-2026, 05:32 PM
Nie wyobrażam sobie mafiozy bez tego stanowiska, zwłaszcza że mamy wspólne hobby Big Grin

Prince Online
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
06-22-2026, 05:23 AM
Nie kojarzę za bardzo bo nie grałem w tych czasach ale jeśli ludzie cię pamiętają mają dobre zdanie na twój temat i na twoją osobę to jestem za głosem poztywnym, Ważne aby była aktywność Wink
życzę powodzenia Wink

jestem na Tak

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
Kierowca RiCö od 23.08.2026 do xx.xx.xxxx
Pomoc Drogowa od 24.09.2026 do xx.xx.xxxx
Kasjer Offline
Użytkownik

*
06-22-2026, 08:30 AM
Jestem na tak.
Ogarnięty, opanowany, pomocny.

ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
06-26-2026, 12:15 AM
Podanie zostaje przyjęte

Kontakt: admin@grandtruck.pl
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
Globalny Moderator Forum
06-26-2026, 09:23 AM
[Obrazek: 0JWdptA.png]

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-26-2026, 09:24 AM przez PowerSide.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS