Imię: Bartek
Doświadczenie w pracy administratora: Posiadam bogate doświadczenie jako administrator na serwerach Truck, FreeRoam/DM, Counter Strike, Minecraft, TeamSpeak, Discord. Pełniłem rolę administratora na konkurencyjnym serwerze Truck na platformie SA:MP, a na samym PGT/GT przeszedłem całą ścieżkę od moderatora do vice head admina. Przez długi czas pełniłem również rolę globalnego moderatora forum oraz administratora TS3 na Grand Truck.
-
Doświadczenia na naszym serwerze: Na projektach ScaNn3ra jestem od roku 2013, zarówno jeżeli chodzi o SA:MP jak i inne projekty związane z platformą GrandServ. Aktualnie również jestem aktywnym graczem na edycji FiveM.
-
Dlaczego Ty: Chciałbym wstąpić w szeregi administracji aby móc wesprzeć reaktywację projektu na FiveM i dać coś od siebie aby serwer się rozwijał i przyciągał nowych graczy, tak aby wrócić do topki serwerów tak jak to było za czasów SA:MP. Myślę że moje doświadczenie może przełożyć się na realne wsparcie projektu, proponowanie nowych pomysłów i rozwiązań, a także wyłapywanie potencjalnych błędów które należy poprawić. Jako członek administracji chciałbym również zadbać o odpowiednią atmosferę na serwerze i różnego rodzaju rozrywki dla graczy - poza ciągłym jeżdżeniem na truckach

.
-
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: Myślę że zamiast zmian, to w pierwszej kolejności chciałbym wspomóc w implementacji nowych rozwiązań na serwerze - chociażby adaptacji i testowania niektórych systemów, które funkcjonowały na serwerze SA:MP. Priorytetem myślę że jest rozwinięcie systemów frakcji oraz firm, a kolejnym systemem który należy rozwinąć jest obszar prywatnych domów.
-
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: W zależności od pracy i spraw prywatnych - wiadomo nie jesteśmy już nastolatkami, natomiast myślę że te kilka/kilkanaście godzin w tygodniu zawsze się znajdzie.
-
Kilka zdań o sobie: Siema! Nazywam się Bartek, a w społeczności internetowej możecie mnie kojarzyć pod nickiem xMafiozAx lub Mafioz. Mam 27 lat, zawodowo zajmuję się automatyką i robotyką przemysłową. Jestem osobą, która gdy się w coś angażuje, to chce to zrobić jak najlepiej i doprowadzić sprawę do końca, a przy tym jestem facetem, który nie panikuje w trudnych momentach - potrafię zachować zimną krew, ocenić sytuację na chłodno i podjąć konkretne, stanowcze decyzje, kiedy trzeba. Na serwerach Truck spędziłem już setki godzin, więc doskonale znam mechaniki gry, jak i zachowania graczy - zarówno te pozytywne, jak i te wymagające interwencji. W życiu prywatnym moje hobby to szeroko pojęta motoryzacja, technologie, gry komputerowe i mama mojego kolegi

.
-
Ilość score na serwerze: 55k
Ilość przegranych godzin na serwerze: Aktualnie 86h
UID Konta na serwerze: nie da się sprawdzić
Dokładny nick z serwera: xMafiozAx