Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
PositivE - Rekrutacja na moderatora
PositivE Offline
Nowy

*
3 godzin(y) temu
Doświadczenie w pracy administratora: FiveM nigdy, SAMP oraz MTA wiele by opowiadać ale to już było ładnych parę lat do tyłu<br>
Doświadczenia na naszym serwerze:Gram już około 2 miesiące, myślę że dość dobrze poznałem społeczność oraz mechanikę gry<br>
Dlaczego Ty: A dlaczego by nie? Jestem kandydatem jak każdy inny natomiast wyróżniam się bardzo dużą aktywnością szczególnie w godzinach 15-21. Pracuje jednocześnie w RiCo oraz w Pomocy Drogowej osiągając przy tym zarówno w firmie jak i frakcji zadowalające wyniki. Kultury mi nie brakuje i nie daje się wciągać w prowokacje więc uważam, że moja nobilitacja byłaby dobrą decyzją<br>
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: Chciałbym zmienić trochę system wyzwań codziennych, tygodniowych oraz miesięcznych aby nie skupiały się tylko i wyłącznie na przewozie towarów ale żeby promował również prace dorywcze typu: Przewieź 20 pasażerów jako kierowca taxi, Napraw 50 generatorów jako elektryk itd..<br>
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: W tygodniu jestem zazwyczaj w godzinach 14-21 a w weekendy praktycznie od rana do wieczora więc myślę że sporo<br>
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Mariusz, jak już wcześniej pisałem mam 27lat i interesuje się motoryzacją oraz astronomią. Na serwerze spędzam bardzo dużo czasu, opinie uważam, że mam dobrą ponieważ nie jestem osobą konfliktową i staram się unikać kłótni. Pracuje na jedną zmianę więc w tygodniu do godziny 14 jestem niedostępny ale praktycznie każde popołudnie gdy mam chęci to spędzam na serwerze.<br>
Ilość score na serwerze: 153k<br>
Ilość przegranych godzin na serwerze: 189h (8dni)<br>
UID Konta na serwerze: No właśnie przeryłem cały panel i tego nie znalazłem<br>
Dokładny nick z serwera: PositivE

K@cperos Offline
Użytkownik

*
2 godzin(y) temu
Wydaje mi sie ze troche sie spozniles

[Obrazek: xhx93D0.gif]
PowerSide Online
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
2 godzin(y) temu
Temat został przeniesiony do archiwum.

Rekrutacja już jest zamknięta na Moderatorów Serwera aktualnie Smile

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez PowerSide.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS