Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podanie RojeK
RojeK Offline
Moderator Serwera

Moderatorzy Serwera
Testowy Moderator Forum
09-14-2026, 07:38 PM
Imię:
Kacper
Doświadczenie w pracy administratora:
Administracja na projektach; KST, GT, Majestic, LuckyValley i wiele mniejszych serwerów typu drift/stunt w przeszłości.
Doświadczenia na naszym serwerze:
Na serwer zawitałem w styczniu 2015 roku, a w maju dołączyłem do administracji serwera gdzie przez następne lata piąłem się po szczeblach od junior moda do vH@ w ostatnim dobrym okresie na SAMP, zanim proces umierania był już nieodwracalny.
Dlaczego Ty:
 Jestem osobą aktywną, doświadczoną i rzetelną w wykonywanych przezemnie obowiązkach. Można mi zaufać, a kiedy się za coś biore to dopełniam starań by było to zrobione dobrze. Jestem pomocny, posiadam żrożnicowaną wiedze która często pomaga mi spojrzeć na problem inaczej i znaleźć proste rozwiązanie. GrandTruck ma specjalne miejsce zarezerwowane w moim sercu i od powrotu na nowej edycji zgrałem się już bardzo mocno z ludźmi i myślę że jest to dla mnie idealne miejsce.
Co chciałbyś zmienić:
  Chciałbym po prostu dołożyć od siebie kolejną cegiełke do tego już fajnego składu administracji i pomóc tam, gdzie będzie to potrzebne. Mam sporo lat spędzonych na takich pozycjach, więc chciałbym wykorzystać to doświadczenie, mieć realny wpływ na serwer i działać nie tylko na widoku, ale też trochę za kulisami co w pewnym stopniu już robię  Rolleyes No i eventy, sporo pomysłów mam a fivem pozwala na jeszcze więcej.
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: 
Zawsze byłem znany z dużej aktywności i myślę że to się mocno nie zmieniło. Większość czasu wolnego spędzam przy komputerze, a GT ponownie stało się moim daily, więc w zależności od dostępnego czasu i samopoczucia może to być od kilku godzin do całych dni spędzanych na serwerze, bo nocy to już nie wyrabiam, druga max i dobranoc Big Grin Natomiast codziennie jestem aktywny wszędzie, jeśli trzeba mnie znaleźć to między discordem, forum a serwerem gdzieś jestem napewno Wink 
Kilka zdań o sobie: 
 Jestem osobą która od wielu lat aktywnie interesuje się grami i szczególnie roleplayem z którym związany jestem już przez sporą część swojego życia. Poza grami interesuję się również muzyką oraz grafiką przy której lubię rozwijać swoją kreatywność i tworzyć różnego rodzaju materiały. Mam za sobą wiele lat doświadczenia w administracji różnych społeczności, dzięki czemu dobrze znam zarówno obowiązki administratora, jak i problemy którymi na co dzień mierzą się gracze. Zależy mi przede wszystkim na dobrej atmosferze, sprawiedliwym podejściu i tym aby swoją obecnością faktycznie sprawiać że żyje się lepiej, a nie zajmować range za friko.
Ilość score na serwerze:
na obecną chwile 40k+
Ilość przegranych godzin na serwerze:
 330+
UID Konta na serwerze:

[Obrazek: OeYuvjW.jpeg]
Dawniej: vH@/Global Moderator Forum/Właściciel Ts3
Nowe początki:
 Komendant Policji 02.07.26 - 
Test Moderator Forum 09.09.26 -
Test Moderator Serwer 27.09.26 -
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-17-2026, 02:01 PM przez RojeK.)
Prince Offline
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
09-23-2026, 06:19 AM
Co tu dużo pisać RojeK to odpowiednia osoba na to stanowisko aktywność, zaangażowanie, doświadczenie, Jestem na tak

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
Kierowca RiCö od 23.08.2026 do xx.xx.xxxx
Pomoc Drogowa od 24.09.2026 do xx.xx.xxxx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-23-2026, 06:21 AM przez Prince.)
ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
09-27-2026, 12:15 AM
Gratuluję

Kontakt: admin@grandtruck.pl
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
Globalny Moderator Forum
09-27-2026, 10:55 AM
Temat został przeniesiony do archiwum.

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS