Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podanie na Moderatorke - Oliwia
Olivek Offline
Nowy

*
08-09-2026, 05:25 PM
Imię:
Oliwia

Doświadczenie w pracy administratora:
6 lat - Ruski serwer Aion - Obsługa polskojęzycznych zgłoszeń dot. problemów technicznych.

Doświadczenia na naszym serwerze:
Sekretarka prawej ręki ojca założyciela.

Dlaczego Ty:
Bardzo dobrze odnajduję się w kontakcie z ludźmi, jestem aktywna i lubię angażować się w życie serwera. Gram dużo i przede wszystkim jestem dostępna od rana, dzięki czemu mam możliwość obserwowania tego, co dzieje się na serwerze w godzinach, w których nie zawsze jest duża obsada administracji. Mam również częsty kontakt z nowymi graczami. Staram się pomagać im od samego początku, odpowiadać na pytania i spokojnie tłumaczyć zasady oraz mechaniki serwera. Nie przeszkadza mi odpowiadanie kilka razy na to samo pytanie – jeżeli ktoś czegoś nie rozumie, wolę wyjaśnić to jeszcze raz, niż zostawić gracza bez pomocy. Myślę, że dużą zaletą może być również moje inne spojrzenie na różne sytuacje. Kobieta w ekipie moderacyjnej może wnieść do niej trochę inną perspektywę, inne pomysły i sposób patrzenia na problemy oraz potrzeby graczy. Mam sporo własnych pomysłów, które mogą różnić się od tych, które pojawiają się najczęściej w męskim gronie, i uważam, że taka różnorodność może być dla serwera dużym plusem. Jestem osobą z dużym sercem i cierpliwością. Szczególnie zależy mi na tym, aby nowi gracze nie czuli się zagubieni ani odrzuceni. Chciałabym, żeby osoba, która dopiero zaczyna swoją przygodę na serwerze, wiedziała, że zawsze może zapytać i otrzyma pomoc.

Moje zalety:
* jestem aktywna i spędzam dużo czasu na serwerze,
* często jestem dostępna już od rana,
* jestem kontaktowa i dobrze dogaduję się z ludźmi,
* mam cierpliwość do nowych graczy,
* chętnie odpowiadam na pytania i pomagam,
* staram się na bieżąco kontrolować, co dzieje się na serwerze,
* chętnie angażuję się w powierzone mi zadania,
* jestem odpowiedzialna i sumienna,
* mam dużo własnych pomysłów,
* potrafię spojrzeć na daną sytuację z innej perspektywy,
* chętnie uczę się nowych rzeczy i przyjmuję uwagi,
* nie mam problemu z powtarzaniem informacji, jeśli ktoś potrzebuje dodatkowego wyjaśnienia,
* zależy mi na dobrej atmosferze i tym, żeby gracze czuli się na serwerze dobrze.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Chciałabym przede wszystkim poprawić kontakt z nowymi graczami oraz sprawić, żeby ich początki na serwerze były jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze - Chciałabym, aby gracze poznawali nowych ludzi, nawiązywali przyjaźnie i dzięki temu zostawali na serwerze na dłużej.. Zależy mi na większej integracji społeczności, między innymi poprzez zachęcanie do korzystania z komunikatorów głosowych i wspólnego spędzania czasu. Konwoje – wspólne przejazdy co za tym idzie jeszcze większa integracja graczy, kreatywne konkursy, które opierają się na znajdzkach (sny nad którymi pracuje, punkty na mapie itd.), konkursy artystyczne-plastyczne-fotograficzne. Zależy mi nie tylko na pilnowaniu porządku, ale również na budowaniu dobrej atmosfery. Chciałabym być moderatorem, który jest widoczny, dostępny dla graczy i któremu można normalnie napisać z problemem czy pytaniem. Nie twierdzę, że wiem wszystko i od razu będę idealnym moderatorem. Wiem natomiast, że jestem osobą, która chce się uczyć, słuchać innych i rozwijać razem z ekipą. Jeżeli czegoś nie będę wiedziała, zapytam i nauczę się tego, zamiast udawać, że wiem wszystko.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Codziennie biorę czynny udział w życiu serwera, często od rana a wieczorem jestem praktycznie codziennie.

Kilka zdań o sobie:
Oliwia, 95 rocznik, z zawodu jestem Logistykiem choć na chwile obecna uczęszczam do Łódzkiej Akademii Rozwoju Żłobków i będę zmieniała branże na swoja wymarzona, która opiera się na pracy z najmniejszymi dziećmi. Mam kochającego męża i cudowna córeczkę. Prócz grania w gry uwielbiam rysować, słuchać muzyki, śpiewać również na discordzie z innymi graczami, oglądać filmy - najbardziej te fantastyczne i romantyczne.

Ilość score na serwerze:
44.803

Ilość przegranych godzin na serwerze:
239h 36 min

UID Konta na serwerze:

Dokładny nick z serwera:
Olivek

Jeżeli dostanę szansę, postaram się ją dobrze wykorzystać i pokazać, że warto było mi zaufać. ❤️
Dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie mojego podania
.

Shaman Offline
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
08-13-2026, 04:50 PM
Podanie estetycznie napisane oraz czytelne
+Wiek
+Aktywność
Dałbym szanse jestem na TAK

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS