Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[KGP] Rekrutacja [OTWARTA]
RojeK Offline
Zasłużony

Zasłużeni
07-21-2026, 05:22 PM
Rekrutacja otwarta!
Podania piszecie zgodnie ze wzorem poniżej, w tym wątku.

Imie:
Czas online na serwerze:
Kilka zdań o sobie(min. 5):
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem?:
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?:
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?:
Coś od siebie:

Czas rekrutacji nieokreślony. Wolne 3 miejsca.
Zakaz komentowania. Tylko podania. Wszystkie nieautoryzowane odpowiedzi będą karane.

[Obrazek: OeYuvjW.jpeg]
Wcześniej: [GT]Duster/TeQ

Były vH@
/Global Moderator Forum/Właściciel Ts3
Zasłużony Komendant Policji (12 kadencji)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-21-2026, 05:47 PM przez RojeK.)
ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
07-21-2026, 06:13 PM
Imię: Artur
Nick: ScaNn3r
Czas online na serwerze: 140h
Kilka zdań o sobie(min. 5): Młody, ambitny, dobrze odgrywam RP, mogę załatwić dotacje dla Policji
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?: Myślę że dlatego aby wszystkie przepisy na GrandTruck'u były prawidłowo przestrzegane
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?: Szybko się uczę
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?: z tym różnie, jeśli nic się nie zepsuje to moge siedziec wieczorami
Coś od siebie: Pamiętajmy o dotacji

[Obrazek: ufKKcve.png]

Kontakt: admin@grandtruck.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 01:26 PM przez RojeK. Powód edycji: . )
Puma Offline
Nowy

Parasolka
07-21-2026, 06:30 PM
Imie: Jakub
Nick: Puma
Czas online na serwerze: 2d 16h
Kilka zdań o sobie(min. 5): Jestem osobą rozsądną, która potrafi podejmować przemyślane decyzje i zachować spokój nawet w trudniejszych sytuacjach. Lubię pracować w grupie, ponieważ cenię współpracę, wymianę pomysłów i wspólne dążenie do wyznaczonych celów. Chętnie uczę się nowych rzeczy i z zaangażowaniem zdobywam nowe umiejętności oraz doświadczenia. Jestem osobą opanowaną i spokojną, dzięki czemu dobrze radzę sobie z organizacją pracy oraz presją czasu. Dodatkowo posiadam poczucie humoru, co pomaga mi budować dobre relacje z innymi i tworzyć przyjazną atmosferę.
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?: Chcę zostać funkcjonariuszem Policji, ponieważ jest to zawód, który daje możliwość ciągłego rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń. Lubię uczyć się nowych rzeczy, rozwijać swoje umiejętności oraz podejmować wyzwania, dlatego praca w Policji wydaje mi się idealnym miejscem do realizowania tych celów. Jestem osobą rozsądną, opanowaną i spokojną, co pozwala mi podejmować przemyślane decyzje oraz zachować zimną krew w wymagających sytuacjach. Dobrze odnajduję się we współpracy z innymi ludźmi i uważam, że umiejętność pracy zespołowej jest bardzo ważna w służbie.
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Zapoznałem się i obiecuję go przestrzegać!
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?: Do podjęcia służby w Policji motywuje mnie przede wszystkim możliwość zdobywania nowych doświadczeń oraz ciągłego rozwoju. Chętnie uczę się nowych rzeczy i jestem otwarty na zdobywanie wiedzy oraz umiejętności, które pozwolą mi jak najlepiej wykonywać powierzone obowiązki. Wiem, że służba w Policji wymaga zaangażowania, odpowiedzialności i ciągłego doskonalenia, dlatego jestem gotów podejmować nowe wyzwania i rozwijać się zarówno zawodowo, jak i osobiście. Wierzę, że dzięki swojej sumienności, zaangażowaniu, umiejętności zachowania spokoju oraz pozytywnemu nastawieniu będę wartościowym funkcjonariuszem, który będzie godnie reprezentował Policję i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 2-3h
Coś od siebie: Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie, miłego dnia życzę!

[Obrazek: ufKKcve.png]

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-30-2026, 12:33 AM przez Danon.)
Cegła Offline
Nowy

Parasolka
Wczoraj, 04:41 PM
Imie: Kacper
Nick: Cegła: D
Czas online na serwerze: 5h (tak wiem mało ale wzrasta)
Kilka zdań o sobie(min. 5): Jestem już prawie po 30 stce, z żoną i dwójką dzieci. Pracuję oczywiście ale na jedną zmianę więc czas wieczorkiem zawsze jest. Ogólnie od niedawna szukam tak gierki by usiąść i się zrelaksować (tak relaks może być w inny sposób też i te inne też wykorzystuję). Kiedyś za młodzieńczych lat grałem na sampie w RP dużo i później na pts- polski truck serwer. Tam sobie grałem i byłem we wszystkich frakcjach i firmach. Ogólnie jestem osobą spokojną, wyrozumiałą, pomocną, dość szybko łapię nowości.
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?: Ponieważ przyszedłem na serwer w konkretnym celu - zadomowić się tu i spędzać miło czas. Funkcjonariuszem chcę zostać z tego względu, że grając nie widzę ich tak na serwerze i chce wspomóc szeregi Policji. A jak wiemy bez Policji nie ma zabawy, a ludzie nie stresują się tak gdy ich nie ma, a jak są.
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?: Gdyż jestem osobą spokojną - tu taka osoba myślę potrzebna w Policji. Szybko ucząca się, pomocna. Chcę też zdobywać nowe doświadczenie którego nigdy za wiele. Angażować się w życie serwera jak i Policji, pomagać rozwijać to jak najlepiej i próbować wprowadzać nowości.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?:2-3h - głównie popołudniu lub wieczór.
Coś od siebie:  Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Smile

Ananas Offline
Nowy

Parasolka
10 godzin(y) temu
Imię:
Krzysztof
Nick:
Ananas
Czas online na serwerze:
Coś około 85h (ale jak znam życie, będzie więcej).

Kilka zdań o sobie (min. 5):
Jestem chujem dla chujów, umiem w RP, ale nie chce mi się odgrywać ile można, a do tego gram w gry i płacą mi za siedzenie w domu, więc jak widać, życie całkiem dobrze się ułożyło xD.
Rocznik 93, ale mentalnie czasami zatrzymałem się gdzieś między gimnazjum a technikum.
Jak się w coś wkręcę, to potrafię siedzieć przy tym zdecydowanie za długo, a jeśli za coś odpowiadam, to lubię zrobić to tak, żeby miało ręce i nogi.
Mam specyficzne poczucie humoru, raczej ciężko mnie urazić, ale oczywiście mam swoje limity i niektóre rzeczy potrafią mnie odpalić.
Szczególnie irytuje mnie nadużywanie różnych „formułek” albo cwaniakowanie, chociaż staram się wtedy zdystansować i nie reagować od razu.
Niestety, cierpliwość nie jest już moją najmocniejszą stroną jak kiedyś i czasami zdarza mi się brać czyjeś zaczepki albo decyzje zbyt osobiście wtedy najlepszym rozwiązaniem dla innych jest spierdalać, aż mi przejdzie. xD
Poza graniem lubię majsterkować, zdecydowanie prędzej pogrzebałbym przy aucie niż komputerze, a moje zdolności techniczne najlepiej podsumowuje fakt, że potrafię skleić sobie palce Kropelką i uznać, że wszystko poszło zgodnie z planem. xD

Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?:
Na serwerze FiveLife spędziłem ponad 3 lata, głównie będąc we frakcji LSPD. Więcej czasu byłem na służbie, niż zajmowałem się swoją serwerową rodzinką. Na serwerze Majestic również będzie z 3 lata, które spędziłem we frakcjach porządkowych, w tym rok w LSCSD (Sheriff), głównie w AIAD od Kalpka aż do 01. Obecnie jestem w LSPD i również pełnię funkcję 01 AIAD.

Dlaczego chcę być FP Policji?
Bo jest to mój drugi dom, a Komendanta Rojka znam już 7 lat. Dogadujemy się bez słów, więc na pewno sobie poradzę.

Czy zapoznałeś się z regulaminem?:
Tak, Zapoznałem się i obiecuję go przestrzegać (nie miły testy dla ślepych)

Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?:
Myślę, że przede wszystkim ze względu na doświadczenie. Spędziłem kilka lat we frakcjach porządkowych, w tym sporo czasu w LSPD i LSCSD, a przez ostatni rok zajmowałem się głównie AIAD, więc wiem, jak wygląda praca zarówno od strony zwykłego FP, jak i osoby odpowiedzialnej za innych. Jak już się czegoś podejmuję, to staram się zrobić to porządnie i nie zostawiać po sobie burdelu. Poza tym znam Rojka od 7 lat, więc jeśli po tylu latach nadal ze mną rozmawia, to chyba sam sobie odpowiedział na pytanie, czy warto mnie przyjąć. xD

Cytat:Filantrop, filozof, rencista, StaJin - Ananas.

Byliście zajebiści. Współpraca z Wami to była czysta przyjemność. Co by o Was na mieście nie mówili, dla mnie jesteście jak bracia...

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?:
Jak się wkręcę, to na pewno dużo. Na FiveLife łącznie nabiłem 4,5k godzin, z czego 3/4 spędziłem na LSPD. Na Majestic mam obecnie wykrecone 6k godzin, więc też z ręką na sercu powiem, że 3/4 tego czasu to frakcje xD. Zależy od samopoczucia od 2 do 7+ godzin, zależy jak leży.

Coś od siebie:
Mam nadzieję na negatywne rozpatrzenie podania. Rojek, oby powietrze w Twoim mieście było tak samo toksyczne jak nasza znajomość :*

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez Ananas.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS