Imię:
Krzysztof
Nick:
Ananas
Czas online na serwerze:
Coś około 85h (ale jak znam życie, będzie więcej).
Kilka zdań o sobie (min. 5):
Jestem chujem dla chujów, umiem w RP, ale nie chce mi się odgrywać ile można, a do tego gram w gry i płacą mi za siedzenie w domu, więc jak widać, życie całkiem dobrze się ułożyło xD.
Rocznik 93, ale mentalnie czasami zatrzymałem się gdzieś między gimnazjum a technikum.
Jak się w coś wkręcę, to potrafię siedzieć przy tym zdecydowanie za długo, a jeśli za coś odpowiadam, to lubię zrobić to tak, żeby miało ręce i nogi.
Mam specyficzne poczucie humoru, raczej ciężko mnie urazić, ale oczywiście mam swoje limity i niektóre rzeczy potrafią mnie odpalić.
Szczególnie irytuje mnie nadużywanie różnych „formułek” albo cwaniakowanie, chociaż staram się wtedy zdystansować i nie reagować od razu.
Niestety, cierpliwość nie jest już moją najmocniejszą stroną jak kiedyś i czasami zdarza mi się brać czyjeś zaczepki albo decyzje zbyt osobiście wtedy najlepszym rozwiązaniem dla innych jest spierdalać, aż mi przejdzie. xD
Poza graniem lubię majsterkować, zdecydowanie prędzej pogrzebałbym przy aucie niż komputerze, a moje zdolności techniczne najlepiej podsumowuje fakt, że potrafię skleić sobie palce Kropelką i uznać, że wszystko poszło zgodnie z planem. xD
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?:
Na serwerze FiveLife spędziłem ponad 3 lata, głównie będąc we frakcji LSPD. Więcej czasu byłem na służbie, niż zajmowałem się swoją serwerową rodzinką. Na serwerze Majestic również będzie z 3 lata, które spędziłem we frakcjach porządkowych, w tym rok w LSCSD (Sheriff), głównie w AIAD od Kalpka aż do 01. Obecnie jestem w LSPD i również pełnię funkcję 01 AIAD.
Dlaczego chcę być FP Policji?
Bo jest to mój drugi dom, a Komendanta Rojka znam już 7 lat. Dogadujemy się bez słów, więc na pewno sobie poradzę.
Czy zapoznałeś się z regulaminem?:
Tak, Zapoznałem się i obiecuję go przestrzegać (nie miły testy dla ślepych)
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?:
Myślę, że przede wszystkim ze względu na doświadczenie. Spędziłem kilka lat we frakcjach porządkowych, w tym sporo czasu w LSPD i LSCSD, a przez ostatni rok zajmowałem się głównie AIAD, więc wiem, jak wygląda praca zarówno od strony zwykłego FP, jak i osoby odpowiedzialnej za innych. Jak już się czegoś podejmuję, to staram się zrobić to porządnie i nie zostawiać po sobie burdelu. Poza tym znam Rojka od 7 lat, więc jeśli po tylu latach nadal ze mną rozmawia, to chyba sam sobie odpowiedział na pytanie, czy warto mnie przyjąć. xD
Cytat:Filantrop, filozof, rencista, StaJin - Ananas.
Byliście zajebiści. Współpraca z Wami to była czysta przyjemność. Co by o Was na mieście nie mówili, dla mnie jesteście jak bracia...
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?:
Jak się wkręcę, to na pewno dużo. Na FiveLife łącznie nabiłem 4,5k godzin, z czego 3/4 spędziłem na LSPD. Na Majestic mam obecnie wykrecone 6k godzin, więc też z ręką na sercu powiem, że 3/4 tego czasu to frakcje xD. Zależy od samopoczucia od 2 do 7+ godzin, zależy jak leży.
Coś od siebie:
Mam nadzieję na negatywne rozpatrzenie podania. Rojek, oby powietrze w Twoim mieście było tak samo toksyczne jak nasza znajomość :*