Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[KGP] Rekrutacja [OTWARTA]
RojeK Offline
Zasłużony

Zasłużeni
07-21-2026, 05:22 PM
Rekrutacja otwarta!
Podania piszecie zgodnie ze wzorem poniżej, w tym wątku.

Imie:
Czas online na serwerze:
Kilka zdań o sobie(min. 5):
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem?:
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?:
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?:
Coś od siebie:

Czas rekrutacji nieokreślony. Wolne 3 miejsca.
Zakaz komentowania. Tylko podania. Wszystkie nieautoryzowane odpowiedzi będą karane.

[Obrazek: OeYuvjW.jpeg]
Wcześniej: [GT]Duster/TeQ

Były vH@
/Global Moderator Forum/Właściciel Ts3
Zasłużony Komendant Policji (12 kadencji)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-21-2026, 05:47 PM przez RojeK.)
ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
07-21-2026, 06:13 PM
Imię: Artur
Nick: ScaNn3r
Czas online na serwerze: 140h
Kilka zdań o sobie(min. 5): Młody, ambitny, dobrze odgrywam RP, mogę załatwić dotacje dla Policji
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?: Myślę że dlatego aby wszystkie przepisy na GrandTruck'u były prawidłowo przestrzegane
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?: Szybko się uczę
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?: z tym różnie, jeśli nic się nie zepsuje to moge siedziec wieczorami
Coś od siebie: Pamiętajmy o dotacji

Kontakt: admin@grandtruck.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-25-2026, 07:31 PM przez RojeK. Powód edycji: . )
Puma Offline
Nowy

Parasolka
07-21-2026, 06:30 PM
Imie: Jakub
Nick: Puma
Czas online na serwerze: 2d 16h
Kilka zdań o sobie(min. 5): Jestem osobą rozsądną, która potrafi podejmować przemyślane decyzje i zachować spokój nawet w trudniejszych sytuacjach. Lubię pracować w grupie, ponieważ cenię współpracę, wymianę pomysłów i wspólne dążenie do wyznaczonych celów. Chętnie uczę się nowych rzeczy i z zaangażowaniem zdobywam nowe umiejętności oraz doświadczenia. Jestem osobą opanowaną i spokojną, dzięki czemu dobrze radzę sobie z organizacją pracy oraz presją czasu. Dodatkowo posiadam poczucie humoru, co pomaga mi budować dobre relacje z innymi i tworzyć przyjazną atmosferę.
Dlaczego chcesz zostać funkcjonariuszem Policji?: Chcę zostać funkcjonariuszem Policji, ponieważ jest to zawód, który daje możliwość ciągłego rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń. Lubię uczyć się nowych rzeczy, rozwijać swoje umiejętności oraz podejmować wyzwania, dlatego praca w Policji wydaje mi się idealnym miejscem do realizowania tych celów. Jestem osobą rozsądną, opanowaną i spokojną, co pozwala mi podejmować przemyślane decyzje oraz zachować zimną krew w wymagających sytuacjach. Dobrze odnajduję się we współpracy z innymi ludźmi i uważam, że umiejętność pracy zespołowej jest bardzo ważna w służbie.
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Zapoznałem się i obiecuję go przestrzegać!
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać?: Do podjęcia służby w Policji motywuje mnie przede wszystkim możliwość zdobywania nowych doświadczeń oraz ciągłego rozwoju. Chętnie uczę się nowych rzeczy i jestem otwarty na zdobywanie wiedzy oraz umiejętności, które pozwolą mi jak najlepiej wykonywać powierzone obowiązki. Wiem, że służba w Policji wymaga zaangażowania, odpowiedzialności i ciągłego doskonalenia, dlatego jestem gotów podejmować nowe wyzwania i rozwijać się zarówno zawodowo, jak i osobiście. Wierzę, że dzięki swojej sumienności, zaangażowaniu, umiejętności zachowania spokoju oraz pozytywnemu nastawieniu będę wartościowym funkcjonariuszem, który będzie godnie reprezentował Policję i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 2-3h
Coś od siebie: Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie, miłego dnia życzę!

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS