Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Danon
Danon Offline
Użytkownik

*
06-21-2026, 10:58 PM
Imię: Daniel
Doświadczenie w pracy administratora:

Były administrator GrandTrucka, parę razy członek administracji na serwerach RP
Doświadczenia na naszym serwerze: 
Aktualnie cały czas poznaje mechanikę serwera, doświadczenie powinno być już na dobrym poziomie
Dlaczego Ty:
 Uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko moderatora serwera, ponieważ cechuje mnie dojrzałość, odpowiedzialność oraz opanowanie w różnych sytuacjach. Potrafię zachować spokój nawet podczas konfliktów i zawsze staram się sprawiedliwie ocenić każdą sytuację. Jestem osobą wyrozumiałą i pomocną, dzięki czemu potrafię wysłuchać innych użytkowników oraz znaleźć rozwiązanie problemu bez zbędnych emocji. Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery na serwerze i dbaniu o porządek zgodnie z obowiązującymi zasadami. Jestem również konsekwentny w dążeniu do celu, sumienny oraz zaangażowany w powierzone mi obowiązki. Nie boję się podejmować decyzji, a jednocześnie potrafię przyznać się do błędu i wyciągać z niego wnioski. Szybko się uczę, dobrze współpracuję z innymi członkami administracji i zawsze staram się rozwijać swoje umiejętności.
Myślę, że dzięki mojej kulturze osobistej, cierpliwości, uczciwości oraz chęci pomocy społeczności będę odpowiednią osobą na to stanowisko.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: 
Chciałbym zadbać o dobrą reklamę serwera, żeby nasz GrandTruck odrodził się z popiołu jak phoenix, zamysł serwera jest bardzo dobry patrząc na to co przeważa na FiveM, myślę, że możemy przyciągnąć uwagę ludzi do odskoczni. Kwestia wprowadzenia wielu innowacji na serwer dla urozmaicenia rozgrywki w swoim czasie, aż na serwerze pojawi się wszystko co jest już w planach. 
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Kwestia ułożenia grafiku w pracy, postaram się codziennie przebywać na serwerze w miarę możliwości godzinkę, dwie w godzinach popołudniowych oraz wieczornych
Kilka zdań o sobie: 
Mam 21 lat i jestem osobą spokojną, odpowiedzialną oraz dojrzałą. W kontaktach z innymi staram się być uprzejmy, wyrozumiały i pomocny, dzięki czemu łatwo odnajduję się w pracy zespołowej oraz w nowych sytuacjach. Na co dzień cechuje mnie cierpliwość, opanowanie i konsekwencja w działaniu. Lubię stawiać sobie cele i dążyć do ich realizacji, nie poddając się przy pierwszych trudnościach. Staram się również zachować zdrowy rozsądek i obiektywne podejście do różnych spraw.
Jestem osobą godną zaufania, punktualną i zaangażowaną w to, co robię. Chętnie zdobywam nowe doświadczenia, rozwijam swoje umiejętności i nie boję się podejmowania nowych wyzwań. Cenię sobie szczerość, szacunek wobec innych oraz dobrą atmosferę wśród ludzi.
Ilość score na serwerze: 6020
Ilość przegranych godzin na serwerze: 14h
UID Konta na serwerze: Tak
Dokładny nick z serwera: Danon

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-21-2026, 10:59 PM przez Danon.)
Shaman Offline
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
06-22-2026, 05:40 AM
Doświadczony ogarnięty i mily na poprzedniej edycji sie sprawdził. jestem na tak Wink

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-22-2026, 05:40 AM przez Shaman.)
drevovsky Offline
Grafik

Graficy
06-22-2026, 03:02 PM
Nie mam absolutnie żadnych powód, żeby nie oddać na Ciebie pozytywnego głosu. Całkiem aktywny, ogarnięty, z doświadczeniem, przyjazny dla środowiska. Powodzenia!

[Obrazek: OCUO8hX.png]

Gracz GrandTruck od 16.06.2026
Grafik GrandTruck od 21.06.2026
Funkcjonariusz Policji od 04.07.2026
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
06-30-2026, 06:38 PM
Temat został przeniesiony do archiwum.

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS