Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Damian
Damian Offline
Moderator Serwera

Moderatorzy Serwera
06-21-2026, 02:11 PM
Imię: Damian

Doświadczenie w pracy administratora:
Na poprzedniej edycji GrandTruck w SA dostałem się do administracji na stanowisko moderatora. Z czasem, dzięki zaangażowaniu i sumiennemu wykonywaniu obowiązków, awansowałem przez kolejne rangi, ostatecznie obejmując stanowisko RCON Admina, które pełniłem przez dłuższy czas. Dzięki temu zdobyłem doświadczenie zarówno w rozwiązywaniu problemów graczy, egzekwowaniu regulaminu, jak i współpracy z pozostałymi członkami administracji.

Doświadczenia na naszym serwerze:
Na edycji FiveM gram od samego początku. Natomiast na poprzedniej edycji SA spędziłem bardzo dużo czasu – najpierw jako aktywny gracz, a później również jako administrator serwera. Dzięki temu dobrze znam społeczność GrandTrucka, jej charakter oraz potrzeby graczy.

Dlaczego Ty:
Uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko moderatora. Nie traktuję tej rangi jako wyróżnienia, lecz jako możliwość realnego wpływu na rozwój serwera, który ma ogromny potencjał, by stać się popularnym miejscem dla graczy FiveM.
W moim odczuciu rozwój serwera to nie tylko nowe aktualizacje, ale przede wszystkim dbanie o społeczność – o to, aby nowi gracze chcieli zostać na dłużej, a stali użytkownicy chętnie wracali. Miałem już okazję być częścią tej społeczności wiele lat temu, jeszcze na edycji SA, gdzie pełniłem funkcję administratora. Dzięki temu zdobyłem doświadczenie w pracy z graczami i zarządzaniu różnymi sytuacjami.
Potrafię znaleźć balans między luźną atmosferą a egzekwowaniem zasad. Wiem, kiedy można pożartować i stworzyć przyjazną relację z graczami, a kiedy należy zachować pełen profesjonalizm i stanowczo rozwiązać problem. Zawsze starałem się być pomocny, dbać o dobrą atmosferę oraz angażować społeczność, między innymi poprzez organizację różnych wydarzeń.
Takim członkiem administracji chciałbym być również teraz – moderatorem dostępnym dla graczy, rozumiejącym ich potrzeby i dbającym o porządek na serwerze, ale jednocześnie będącym częścią społeczności i osobą, do której zawsze można zwrócić się o pomoc.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:  
Ze swojej strony przede wszystkim zadbałbym o lepszą organizację i większe urozmaicenie eventów. Mam kilka pomysłów na rozwinięcie wydarzeń, które już funkcjonują na serwerze, ale również na stworzenie własnych inicjatyw. Uważam, że eventy powinny angażować graczy i tworzyć niezapomniane sytuacje, a nie opierać się jedynie na uruchomieniu odpowiedniej komendy. Chciałbym organizować wydarzenia, które będą integrować społeczność i zachęcać graczy do regularnego powracania na serwer.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Na ten moment mogę poświęcić na serwer bardzo dużo czasu, co potwierdza również liczba przegranych przeze mnie godzin. Obecnie jestem na etapie poszukiwania nowej pracy, dlatego trudno mi dokładnie określić, jak będzie wyglądała moja dostępność w przyszłości. Mogę jednak zapewnić, że odpowiednio zorganizuję swój czas, aby nadal aktywnie angażować się w życie serwera i sumiennie wywiązywać się z obowiązków moderatora.

Kilka zdań o sobie: 
Mam 28 lat, niedawno wróciłem z Holandii i aktualnie poszukuję nowej pracy. Jestem osobą spokojną, cierpliwą i komunikatywną. Lubię współpracę z innymi ludźmi i staram się podchodzić do każdego problemu z dystansem oraz zdrowym rozsądkiem. Cenię sobie dobrą atmosferę, ale jednocześnie potrafię być stanowczy, gdy sytuacja tego wymaga.
W wolnym czasie, poza graniem, lubię spędzać aktywnie czas ze znajomymi — zarówno próbując nowych rzeczy, jak i wracając do sprawdzonych aktywności, takich jak np. escape roomy.

Ilość score na serwerze:
54 000+

Ilość przegranych godzin na serwerze:
133h+

UID Konta na serwerze:
A gdzie się to sprawdza? xd 

Dokładny nick z serwera:
Damian

[Obrazek: iaBmxMR.png]
drevovsky Offline
Grafik

Graficy
06-21-2026, 04:32 PM
Doświadczony, bardzo w porządku człowiek. Jestem na tak.

[Obrazek: OCUO8hX.png]

Gracz GrandTruck od 16.06.2026
Grafik GrandTruck od 21.06.2026
Funkcjonariusz Policji od 04.07.2026
xMafiozAx Offline
Moderator Serwera

Moderatorzy Serwera
06-21-2026, 05:01 PM
Pomimo mojej kandydatury - Damian posiada bardzo długi staż i doświadczenie na GT, a jego umiejętności znajdywania błędów i wymyślania nowych propozycji są bardzo cenne, więc uważam że jest jednym z najlepszych kandydatów na to stanowisko.

[Obrazek: CJbijwV.png]
Shaman Online
Moderator Forum

Moderatorzy Forum
06-22-2026, 05:25 AM
Graliśmy Big Grin zawsze ciągnęło cię do EV aby graczy zachęcic do aktywności.

-doświadczenie
-w porządalu chłop

jestem na tak

[Obrazek: L6CfICZ.gif]
Support Team od 13.04.2026 do 14.05.2026
Testowy Moderator Forum od 14.05.2026 do 02.07.2026
Moderator Forum od 02.07.2026 do xx.xx.xxxx
Kasjer Offline
Użytkownik

*
06-22-2026, 08:32 AM
Ogarnięty, spory online, wyszukiwarka błędów pokazała że się nadaje na stanowiska "administracyjne".

Jestem na tak.

ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
06-30-2026, 05:45 PM
Podanie zaakceptowane

Kontakt: admin@grandtruck.pl
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
06-30-2026, 06:29 PM
Temat został przeniesiony do archiwum.

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS