Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
xMafiozAx - podanie na Moderatora Serwera
xMafiozAx Offline
Nowy

*
Moderatorzy Serwera
06-21-2026, 03:04 PM
Imię: Bartek
Doświadczenie w pracy administratora: Posiadam bogate doświadczenie jako administrator na serwerach Truck, FreeRoam/DM, Counter Strike, Minecraft, TeamSpeak, Discord. Pełniłem rolę administratora na konkurencyjnym serwerze Truck na platformie SA:MP, a na samym PGT/GT przeszedłem całą ścieżkę od moderatora do vice head admina. Przez długi czas pełniłem również rolę globalnego moderatora forum oraz administratora TS3 na Grand Truck.
-
Doświadczenia na naszym serwerze: Na projektach ScaNn3ra jestem od roku 2013, zarówno jeżeli chodzi o SA:MP jak i inne projekty związane z platformą GrandServ. Aktualnie również jestem aktywnym graczem na edycji FiveM.
-
Dlaczego Ty: Chciałbym wstąpić w szeregi administracji aby móc wesprzeć reaktywację projektu na FiveM i dać coś od siebie aby serwer się rozwijał i przyciągał nowych graczy, tak aby wrócić do topki serwerów tak jak to było za czasów SA:MP. Myślę że moje doświadczenie może przełożyć się na realne wsparcie projektu, proponowanie nowych pomysłów i rozwiązań, a także wyłapywanie potencjalnych błędów które należy poprawić. Jako członek administracji chciałbym również zadbać o odpowiednią atmosferę na serwerze i różnego rodzaju rozrywki dla graczy - poza ciągłym jeżdżeniem na truckach Wink .
-
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: Myślę że zamiast zmian, to w pierwszej kolejności chciałbym wspomóc w implementacji nowych rozwiązań na serwerze - chociażby adaptacji i testowania niektórych systemów, które funkcjonowały na serwerze SA:MP. Priorytetem myślę że jest rozwinięcie systemów frakcji oraz firm, a kolejnym systemem który należy rozwinąć jest obszar prywatnych domów.
-
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: W zależności od pracy i spraw prywatnych - wiadomo nie jesteśmy już nastolatkami, natomiast myślę że te kilka/kilkanaście godzin w tygodniu zawsze się znajdzie.
-
Kilka zdań o sobie: Siema! Nazywam się Bartek, a w społeczności internetowej możecie mnie kojarzyć pod nickiem xMafiozAx lub Mafioz. Mam 27 lat, zawodowo zajmuję się automatyką i robotyką przemysłową. Jestem osobą, która gdy się w coś angażuje, to chce to zrobić jak najlepiej i doprowadzić sprawę do końca, a przy tym jestem facetem, który nie panikuje w trudnych momentach - potrafię zachować zimną krew, ocenić sytuację na chłodno i podjąć konkretne, stanowcze decyzje, kiedy trzeba. Na serwerach Truck spędziłem już setki godzin, więc doskonale znam mechaniki gry, jak i zachowania graczy - zarówno te pozytywne, jak i te wymagające interwencji. W życiu prywatnym moje hobby to szeroko pojęta motoryzacja, technologie, gry komputerowe i mama mojego kolegi Wink .
-
Ilość score na serwerze: 55k
Ilość przegranych godzin na serwerze: Aktualnie 86h
UID Konta na serwerze: nie da się sprawdzić
Dokładny nick z serwera: xMafiozAx

[Obrazek: CJbijwV.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-21-2026, 03:05 PM przez xMafiozAx.)
drevovsky Offline
Grafik

Graficy
06-21-2026, 04:30 PM
Błędem byłoby nie przyjęcie Mafiozy do administracji, doświadczony i mądry człowiek, jak najbardziej jestem na tak.

Nalogowiec Offline
Zasłużony

Zasłużeni
06-21-2026, 05:03 PM
Jestem na tak. Doświadczony ogarnięty i mily na poprzedniej edycji sie sprawdził wiec teraz twz da rade Big Grin

[Obrazek: OY6GTRK.png]
blackm3 Offline
Nowy

*
06-21-2026, 05:32 PM
Nie wyobrażam sobie mafiozy bez tego stanowiska, zwłaszcza że mamy wspólne hobby Big Grin

Shaman Offline
Testowy Moderator Forum

Test Moderatorzy Forum
06-22-2026, 05:23 AM
Nie kojarzę za bardzo bo nie grałem w tych czasach ale jeśli ludzie cię pamiętają mają dobre zdanie na twój temat i na twoją osobę to jestem za głosem poztywnym, Ważne aby była aktywność Wink
życzę powodzenia Wink

jestem na Tak

[Obrazek: AIzihh3.png]
Kasjer Offline
Nowy

*
06-22-2026, 08:30 AM
Jestem na tak.
Ogarnięty, opanowany, pomocny.

ScaNn3r Offline
Administrator

Administratorzy
Dzisiaj, 12:15 AM
Podanie zostaje przyjęte

Kontakt: admin@grandtruck.pl
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
9 godzin(y) temu
[Obrazek: 0JWdptA.png]

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 9 godzin(y) temu przez PowerSide.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS