Imię: Michał
Doświadczenie w pracy administratora: W historii GrandTrucka nie udało mi się osiągnąć tej posady, natomiast zdarzyło się być moderatorem na innych serwerach SAMP tudzież MTA.

Doświadczenia na naszym serwerze: Ogromne, mnóstwo godzin spędzonych w pojedynkę jak i z różnymi osobami, bodajże ponad 1000h przegranych za czasów SAMP'a. Chyba nie istnieje rzecz, która byłaby mi obca z tamtych czasów.
Dlaczego Ty: Szczerze? GrandTruck to historia, do której chętnie bym wrócił i włożył swoją cegiełkę w rozwój serwera. Oczywiście, czasy i ludzie się zmieniają, co z tego wynika czas który mógłbym poświęcić na projekt również jest ograniczony, natomiast uważam, że wniósłbym sporą dawkę pozytywnej energii, a moje umiejętności przyczyniłyby się do budowania solidnej społeczności.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: Pytanie, które z wiadomych przyczyn pozwolę sobię ominąć na ten moment.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: Głównie godziny wieczorne i nocne.
Kilka zdań o sobie: Cześć, jestem Michał mam 21 lat. Historię z GrandTruckiem zacząłem w 2015 roku (równa dekada!), mając 12 lat. Można powiedzieć, że okres dojrzewania po części spędziłem w gronie tego serwera, tak jak wyżej wspomniałem, na przestrzeni dwóch czy trzech lat spędziłem na serwerze ponad 1000h. Wiadomo, człowiek miał swoje gorsze i lepsze momenty, parę banicji w karierze również było, ale od ostatniego wejścia na serwer minęło sporo czasu.

Ilość score na serwerze: - /-
Ilość przegranych godzin na serwerze: -/-
UID Konta na serwerze: -/-
Dokładny nick z serwera: Sinjuu