Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Błąd
Minobis Offline
Nowy

*
10-02-2026, 11:19 AM
Witam jak w temacie mam błąd,zostawiłem naczepe na firmie wziąłem samego trucka żeby firmowym robić transporty z A do B,zrobiłem ich z 10 i nic się nie działo aż do teraz,wziąłem naczepę z A do B,pojechałem z nią na rozładunek dostałem wypłatę z tej naczepe za dostarczenie i w tym samym momencie zaczęło się odliczanie do rozładowania towaru poczekałem bo nie wiedziałem o co biega,nagle odliczanie się skończyło i napis że moja naczepa którą zostawiłem na bazie została rozładowana a jej przy sobie nie miałem miałem czystego trucka a naczepa została rozładowana,jak by był towar nielegalny to bym to miał gdzieś bo 100km można zrobić w 1h ale jest tu taki problem iż był to towar Specjalny który nie jest dostępny na co dzień i chciałbym go odzyskać..

Ananas Offline
Użytkownik

*
4 godzin(y) temu
No niestety, towar jest przypisany do tira, a nie do naczepy. Jeśli punkt A-B pokrywa się z punktem rozładunku (najczęściej oznaczonym na zielono), system automatycznie rozładuje Ci ładunek przypisany do tira. Niestety, nie ma też komendy, która pozwalałaby anulować rozładunek.

Przydała by się opcja przypadku przypadkowe rozładunku nie tylko w przypadku jazdy tirem firmowym na A-B

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS