Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Danon
Danon Offline
Użytkownik

*
08-07-2026, 07:46 PM
Imię: Daniel
Doświadczenie w pracy administratora:
Były administrator GrandTrucka, parę razy członek administracji na serwerach RP
Doświadczenia na naszym serwerze:
Po przegraniu takiego czasu na serwerze moje doświadczenie powinno być na odpowiednim poziomie
Dlaczego Ty:
Uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko moderatora serwera, ponieważ cechuje mnie dojrzałość, odpowiedzialność oraz opanowanie w różnych sytuacjach. Potrafię zachować spokój nawet podczas konfliktów i zawsze staram się sprawiedliwie ocenić każdą sytuację. Jestem osobą wyrozumiałą i pomocną, dzięki czemu potrafię wysłuchać innych użytkowników oraz znaleźć rozwiązanie problemu bez zbędnych emocji. Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery na serwerze i dbaniu o porządek zgodnie z obowiązującymi zasadami. Jestem również konsekwentny w dążeniu do celu, sumienny oraz zaangażowany w powierzone mi obowiązki. Nie boję się podejmować decyzji, a jednocześnie potrafię przyznać się do błędu i wyciągać z niego wnioski. Szybko się uczę, dobrze współpracuję z innymi członkami administracji i zawsze staram się rozwijać swoje umiejętności.
Myślę, że dzięki mojej kulturze osobistej, cierpliwości, uczciwości oraz chęci pomocy społeczności będę odpowiednią osobą na to stanowisko.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Chciałbym zadbać o dobrą reklamę serwera, żeby nasz GrandTruck odrodził się z popiołu jak phoenix, zamysł serwera jest bardzo dobry patrząc na to co przeważa na FiveM, myślę, że możemy przyciągnąć uwagę ludzi do odskoczni. Kwestia wprowadzenia nowej aktualizacji na pewno pomoże w pozyskaniu nowych graczy.
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Kwestia ułożenia grafiku w pracy, postaram się codziennie przebywać na serwerze w miarę możliwości godzinkę, dwie w godzinach popołudniowych oraz wieczornych
Kilka zdań o sobie:
Mam 22 lat i jestem osobą spokojną, odpowiedzialną oraz dojrzałą. W kontaktach z innymi staram się być uprzejmy, wyrozumiały i pomocny, dzięki czemu łatwo odnajduję się w pracy zespołowej oraz w nowych sytuacjach. Na co dzień cechuje mnie cierpliwość, opanowanie i konsekwencja w działaniu. Lubię stawiać sobie cele i dążyć do ich realizacji, nie poddając się przy pierwszych trudnościach. Staram się również zachować zdrowy rozsądek i obiektywne podejście do różnych spraw.
Jestem osobą godną zaufania, punktualną i zaangażowaną w to, co robię. Chętnie zdobywam nowe doświadczenia, rozwijam swoje umiejętności i nie boję się podejmowania nowych wyzwań. Cenię sobie szczerość, szacunek wobec innych oraz dobrą atmosferę wśród ludzi.
Ilość score na serwerze: 10314
Ilość przegranych godzin na serwerze: 6d 13h
UID Konta na serwerze: Tak
Dokładny nick z serwera: Danon

[Obrazek: SOUbiLJ.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2026, 07:51 PM przez Danon.)
PowerSide Offline
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
08-07-2026, 10:20 PM
Zarząd frakcji nie może być jednocześnie w zespole administracyjnym serwera. Podanie odrzucone.

Temat został przeniesiony do archiwum.

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2026, 10:21 PM przez PowerSide.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS