Imię:
Bartłomiej
Doświadczenie w pracy administratora:
Moje doświadczenie w administracji sięga już kilku lat. Swoją przygodę rozpocząłem na serwerach platformy SA-MP, gdzie miałem okazję pełnić funkcje administracyjne m.in. na Polskim Ibiza Serwerze oraz GrandTruck (edycja ProBatona). Następnie przeniosłem się na platformę Multi Theft Auto, gdzie pełniłem funkcję Supportera na serwerze SantoriRPG oraz Guardiana, będącego odpowiednikiem Vice Head Admina, na serwerze gtaDestiny. Dodatkowo przez lata angażowałem się w moderację różnego rodzaju serwerów Discord. Obecnie pełnię funkcję Moderatora serwera „Najlepsi Jacoba” – społeczności skupionej wokół YouTubera posiadającego ponad dwumilionową widownię. Dzięki zdobytemu doświadczeniu dobrze znam specyfikę pracy administracyjnej, odpowiedzialność związaną z pełnieniem takiej funkcji oraz znaczenie odpowiedniego podejścia do użytkowników.
Doświadczenie na naszym serwerze:
Swoją przygodę z GrandTruck rozpocząłem w 2016 roku. Na przestrzeni lat spędziłem na różnych edycjach projektu ponad 3200 godzin, dzięki czemu miałem okazję dobrze poznać zarówno jego społeczność, jak i sposób funkcjonowania serwera. Jeśli chodzi o obecną edycję na platformie FiveM, jestem jednym z bardziej aktywnych graczy. Znam mechaniki projektu, jego strukturę oraz zasady panujące na serwerze. Wieloletni staż pozwolił mi również dobrze poznać problemy, z którymi na co dzień mogą spotykać się gracze.
Dlaczego Ty:
Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na stanowisko Moderatora przede wszystkim ze względu na swoje doświadczenie oraz wieloletnią historię związaną z GrandTruck. Dobrze znam projekt i jego społeczność, a jednocześnie potrafię spojrzeć na różne sytuacje z dystansem i świeżym podejściem. Potrafię odnaleźć się w pracy zespołowej i nie mam problemu ze współpracą z innymi osobami. Ranga nie jest dla mnie sposobem na ułatwianie sobie rozgrywki ani budowanie pozycji wśród graczy. Traktuję ją przede wszystkim jako obowiązek i możliwość realnego wsparcia zespołu oraz całego projektu. Cechuje mnie obiektywizm, opanowanie i odpowiedzialność. Nie podejmuję decyzji pod wpływem emocji, a w przypadku konfliktów staram się dokładnie przeanalizować sytuację i znaleźć sprawiedliwe rozwiązanie. Zależy mi na utrzymywaniu dobrej atmosfery na serwerze, pomaganiu graczom oraz wspieraniu administracji w codziennym funkcjonowaniu projektu. Chciałbym również aktywnie przyczyniać się do dalszego rozwoju GrandTruck i wykorzystać swoje doświadczenie oraz znajomość serwera w sposób, który przyniesie korzyść całej społeczności.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Na bieżąco staram się zwracać uwagę na wszelkie zauważone błędy, niedociągnięcia oraz kwestie wymagające poprawy i zgłaszam je na forum serwera. W przypadku dołączenia do administracji chciałbym również aktywnie dzielić się własnymi pomysłami oraz propozycjami zmian, które mogłyby pozytywnie wpłynąć na rozwój projektu i komfort rozgrywki.
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Jestem w stanie poświęcić projektowi dużą ilość czasu. Moja dostępność jest uzależniona przede wszystkim od grafiku pracy, jednak w dni wolne mogę być aktywny od kilku do nawet kilkunastu godzin dziennie. Jestem również w stanie na bieżąco reagować na sytuacje wymagające interwencji administracji, w zależności od mojej aktualnej dostępności.
Kilka zdań o sobie:
Mam na imię Bartłomiej i mam 22 lata. Moimi głównymi zainteresowaniami są grafika komputerowa oraz sport. W wolnych chwilach zajmuję się tworzeniem projektów graficznych, a także spędzam czas ze znajomymi. Jestem osobą komunikatywną, odpowiedzialną i bezkonfliktową. Cenię sobie dobrą współpracę w grupie i chętnie angażuję się w inicjatywy, które mogą przynieść korzyść całej społeczności. W trudnych sytuacjach staram się zachować zimną krew i podejść do problemu racjonalnie. Niezależnie od sytuacji zawsze staram się traktować innych z szacunkiem i kulturą osobistą.
Ilość score na serwerze:
~52k
Ilość przegranych godzin na serwerze:
270 godzin
UID Konta na serwerze:
105
Dokładny nick na serwerze:
drevovsky