Imię: Mikołaj
Doświadczenie w pracy administratora: Na samym GT stanowisko moderatora obejmowałem kilka razy. Poza tym zajmowałem się administrowaniem serwera na różnych serwach CS - od admina po opiekuna sieci. Doświadczenie życiowe w zarządzaniu na pewno pozwoli mi być dobrym moderatorem.
Doświadczenia na naszym serwerze: Jak sięgam pamięcią to od 2014 roku, z większymi i mniejszymi przerwami.
Dlaczego Ty: Doświadczenie jako administrator pozwoli mi dobrze zarządzać serwerem, graczami i sprawami, które spoczywają na barkach moderatora. Historia nie ukrywam - była różna, ale finalnie jesteśmy tu po to, aby odtworzyć stary kotlet, ale na nowych zasadach i w nowym wydaniu. Uważam się za kompetentną osobę na stanowisko moderatora z kilku powodów:
• posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu projektów i zarządzaniu nimi (również w życiu realnym),
• jestem w stanie dać realną wartość serwerowi jak i graczom,
• czas wolny, który wykorzystam na dbanie o porządek,
• panuję nad sobą, nie jestem stronniczy i szukam pokojowego rozwiązania,
• bardzo duże doświadczenie na GrandTruck.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić: O zmianach możemy powiedzieć dopiero, jeśli serwer wystartuję. Mimo to, chcę zaproponować kilka systemów i być może pomóc w ich realizacji. Dbanie o atmosferę i porządek to nieodłączna część zadań moderatora, więc daruję sobie lanie wody. Dam siebie, tak, żeby serwer zyskał.
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?: Od kilkudziesięciu minut do kilku godzin dziennie. W zależności od reszty ekipy.
Kilka zdań o sobie: Z większością znam się bardzo dobrze. Połowę mam w znajomych na FB. Jestem Mikołaj i widzę, że nie tylko ja chcę doświadczyć wspomnień. Na GT pojawiałem się głównie jako Mixer i z tego jestem znany. Czyli z dobrych i mniej dobrych rzeczy, ale przeszłość zostawmy za sobą (myślę, że okres szkodnikowania mam dawno za sobą). Prywatne rzeczy zostawiam dla siebie. W dużym skrócie fan przedsiębiorczości, programowania i pieniędzy.
Ilość score na serwerze: -
Ilość przegranych godzin na serwerze: -
UID Konta na serwerze: -
Dokładny nick z serwera: Mixer