Imię:
Kacper
Doświadczenie w pracy administratora:
Na scenie MTA pełniłem role supporta.
Doświadczenia na naszym serwerze:
Mówiąc o SAMP, rozgrywkę rozpocząłem w marcu 2016r, która trwała aż do zamknięcia projektu.Nawiązując do serwera na scenie FIVEM, rozgrywkę rozpocząłem jakoś ~ miesiąc temu. Od tamtej pory czynnie biorę udział w rozgrywcę. Teraz miałem dwa tygodnie niższej aktywności, ze względu na wyjazdy.
Dlaczego Ty:
Ponieważ podczas pełnienia funkcji administracji na platformie MTA, nie sprawiałem żadnych problemów ani nie popełniałem błędnych decyzji, które skutkowałyby wyrzuceniem mnie z grona administracji tylko pełniłem swoją role aż do zamknięcia serwera. Poza tym jestem aktywnym graczem serwera co przekłada się na częstą oraz profesjonalną pomoc graczom. Będąc zwykłym graczem bez uprawnień, już byłem chętny do pomocy i to robiłem jeśli była taka opcja pomocy dla administracji czy też nowym graczom, którzy zadawali pytania co do rozgrywki na serwerze.
Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Zmieniać aktualnie nic, lecz podsuwać pomysły do zrealizowania, które przyjdą mi do głowy związane z nowymi pracami, pomysłami na nowe eventy, czy po prostu grą na serwerze.
Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Wiadomo, że zależy to od dnia lecz myślę że na spokojnie byłoby to 2/5 H dziennie, przy wolnym dniu byłoby to zdecydowanie więcej.
Kilka zdań o sobie:
Nazywam się Kacper mam ukończone 19 lat, pochodzę z woj. Lubelskiego oraz od września będę uczęszczał do ostatniej klasy technikum o profilu Technik Informatyk. Moją główną pasją jest wędkarstwo, które rozpocząłem w wieku 5 lat. To właśnie od tamtej pory wędkarstwo stanowi nieodrębną część mojego życia. Oprócz wędkarstwa, lubię jazdę rowerem, zaczęło się to w wieku 14/15 lat gdy z nudów zacząłem robić sobie trasy po 50km+. Poza tym lubię jazdę crossem w terenie, moim celem jest zrobienie prawa jazdy kategorii A, gdy tylko uzyskam odpowiedni wiek na tę kategorię.
Ilość score na serwerze:
129k
Ilość przegranych godzin na serwerze:
100h
UID Konta na serwerze:
---
Dokładny nick z serwera:
kacperos