Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Agent007 - podanie na komendanta
Agent007 Offline
Nowy

*
07-01-2026, 03:36 PM
Nick:
Agent007

Szanowna Administracjo GrandTruck,
Na wstępie chciałbym się krótko przedstawić, ponieważ być może nie każdy mnie tutaj zna. Mam na imię Jakub, mam 28 lat i na co dzień spędzam czas na serwerze GrandTruck, a także gram w inne gry. W wolnych chwilach lubię posłuchać dobrej muzyki albo obejrzeć ciekawy film.
Coś o sobie:
Jestem osobą spokojną, opanowaną i nastawioną na współpracę z innymi. W grze staram się podchodzić do wszystkiego na luzie, ale jednocześnie z zaangażowaniem i szacunkiem do innych graczy. Nie lubię niepotrzebnych konfliktów  wolę rozwiązywać problemy normalną rozmową i podejściem do drugiej osoby.
Dlaczego ja:
Szczerze mówiąc, nie składam tej kandydatury dla samej rangi czy możliwości posiadania stanowiska. Składam ją dlatego, że naprawdę zależy mi na tej funkcji i wiem, ile serca potrafię włożyć w jej prowadzenie.
Mam kilka gotowych pomysłów i planów na rozwój frakcji, które chciałbym wprowadzić w życie. Zależy mi na tym, aby każdy funkcjonariusz miał możliwość rozwoju, czuł wsparcie i motywację do działania, a sama frakcja była miejscem dobrze zorganizowanym i przyjaznym, ale jednocześnie profesjonalnym.
Uważam, że dobry Komendant nie polega tylko na wydawaniu poleceń. To przede wszystkim lider, który potrafi słuchać, pomagać, ale też wyciągać wnioski i dawać przykład swoim zachowaniem.
Podsumowanie:
Być może nie jestem kandydatem idealnym i wiem, że wszystkiego nie da się opisać w jednym podaniu. Wiem jednak, że mam doświadczenie, motywację oraz przede wszystkim chęci do działania i rozwoju tej frakcji.
Jeśli dostanę tę szansę, postaram się udowodnić nie słowami, ale swoimi czynami, że warto było mi zaufać i że mogę wnieść coś pozytywnego do GrandTruck.
Z poważaniem,
[b]Agent007[/b]

remix Offline
Nowy

*
07-01-2026, 04:09 PM
Jestem na nie.
Kolega nie popisał się nawet kreatywnością w tworzeniu podania, patrząc na to że wzór jest identyczny co u drugiego kandydata :/

drevovsky Offline
Grafik

Graficy
07-01-2026, 05:06 PM
Bardzo mało widzę Twojej osoby na serwerze, podanie nie zachwyca, nic nie wiadomo o Twoim doświadczeniu. Mój głos niestety jest negatywny.

[Obrazek: OCUO8hX.png]

Gracz GrandTruck od 16.06.2026
Grafik GrandTruck od 21.06.2026
Funkcjonariusz Policji od 04.07.2026
PowerSide Online
Vice Head Administrator

Vice Head Administratorzy
07-02-2026, 09:42 PM
Temat został przeniesiony do archiwum.

[Obrazek: OunOZp2.png]
Global Moderator Forum (23.06.2024r.)
Vice Head Administrator Serwera (02.05.2026r.)

Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Kontakt | GrandTruck - forum serwera | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS