![]() |
|
[POŻEGNANIE] BureQ - Wersja do druku +- GrandTruck - forum serwera (https://forum.grandtruck.pl) +-- Dział: Dział ogólny (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Kącik pożegnalny (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: [POŻEGNANIE] BureQ (/showthread.php?tid=561) |
[POŻEGNANIE] BureQ - BureQ - 09-05-2026 Może nie jest to odpowiedni dział na takie wiadomości, ale chciałbym napisać kilka słów od siebie. Nie ukrywam, że ciężko jest pisać taki post drugi raz. Jakiś czas temu odszedłem z GrandTruck, rezygnując praktycznie ze wszystkiego. W tamtym momencie zostałem pożegnany w naprawdę fajny sposób i zapamiętałem jedną rzecz, że jeśli kiedyś uda mi się poukładać życie prywatne i będę chciał wrócić, to drzwi zawsze będą dla mnie otwarte. To właśnie dlatego wróciłem. Nie wróciłem po rangi, stanowiska czy jakiekolwiek przywileje. Wróciłem, bo zwyczajnie brakowało mi tego serwera. Brakowało mi ludzi, klimatu i miejsca, na którym spędziłem naprawdę sporo czasu. Nie interesowała mnie żadna konkurencja i nadal nie interesuje. Dla mnie GrandTruck zawsze był tym serwerem, na który chciało się wejść po pracy czy po szkole i po prostu pograć. Niestety po powrocie miałem wrażenie, że nie wszystko wygląda już tak, jak sobie wyobrażałem. Nie chcę nikogo obwiniać ani robić z tego afery. Po prostu zrobiło mi się zwyczajnie przykro. Czasami jedno zachowanie czy jedna decyzja potrafią sprawić, że człowiek czuje się, jakby nie był już tutaj potrzebny. Być może to tylko moje odczucie, ale właśnie z takim odczuciem zostaję. Nie zmienia to jednak faktu, że głównym powodem mojego odejścia jest ponownie życie prywatne. Ostatnie miesiące pokazały mi, że nie jestem już w stanie poświęcać tyle czasu na granie, ile bym chciał. Nie chcę być osobą, która jest obecna tylko na liście graczy. Jeśli czegoś się podejmuję, chcę robić to porządnie, a dziś zwyczajnie nie mogę. Służby Ratownictwa zostawiam w naprawdę dobrych rękach. Wiem, że osoby, które tam zostały, dadzą sobie radę i będą dalej rozwijały frakcję. Trzymam za nich kciuki i życzę im jak najlepiej. Chciałbym też podziękować wszystkim, z którymi miałem okazję spędzić tutaj czas. Nawet jeśli nie zawsze było idealnie, to GrandTruck dał mi wiele fajnych wspomnień i poznałem tutaj wiele osób. I jedno chciałbym powiedzieć na koniec. Nigdy nie zobaczycie mnie na konkurencyjnym serwerze.Dla niektórych może to być tylko gra, ale ja zawsze miałem zasadę, że jeśli już gdzieś gram i poświęcam swój czas, to robię to z lojalności wobec miejsca, które wybrałem. Dlatego jeśli kiedyś jeszcze wrócę do FiveM, to wrócę tylko tutaj. Może to już koniec mojej historii z GrandTruck, a może kiedyś los napisze jej kolejny rozdział. Na ten moment mogę powiedzieć tylko jedno. Dziękuję za wszystko i powodzenia każdemu z Was. ❤️ RE: [POŻEGNANIE] BureQ - Damian - 09-05-2026 Witaj. RE: [POŻEGNANIE] BureQ - Shaman - 09-06-2026 Przykro bardzo :C Do zobaczenia i powodzenia w życiu prywatnym.
RE: [POŻEGNANIE] BureQ - Agent007 - 09-06-2026 Dzięki BureQ za wspólne granie i prowadzenie frakcji, powodzenia w życiu prywatnym |