![]() |
|
Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych - Wersja do druku +- GrandTruck - forum serwera (https://forum.grandtruck.pl) +-- Dział: Archiwum (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=44) +--- Dział: Archiwum (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Wątek: Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych (/showthread.php?tid=499) |
Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych - BureQ - 07-23-2026 Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych
Cześć! Nie składam podania wyłącznie po to, aby zdobyć rangę. Zawsze uważałem, że prowadzenie frakcji to przede wszystkim odpowiedzialność za ludzi, organizację, atmosferę oraz rozwój całej społeczności. Funkcja lidera nie kończy się na nadawaniu stopni czy pilnowaniu regulaminu. Lider powinien być obecny, potrafić rozwiązywać problemy, motywować zespół i stale szukać nowych rozwiązań. Kilka słów o mnie Poza GrandTruckiem zdobywałem doświadczenie przez wiele lat na serwerach MTA, gdzie wielokrotnie pełniłem funkcję Komendanta Policji, Lidera Pogotowia Ratunkowego oraz prowadziłem firmy transportowe i inne organizacje. Dzięki temu nauczyłem się nie tylko zarządzać ludźmi, ale również budować aktywne zespoły od podstaw, utrzymywać dobrą atmosferę oraz rozwijać projekty przez długi czas. Nie ukrywam również swojej wcześniejszej rezygnacji z funkcji na GrandTruck. Była to świadoma decyzja. W tamtym okresie nie byłem w stanie poświęcić serwerowi tyle czasu, ile sam od siebie wymagałem. Zawsze wychodziłem z założenia, że jeśli podejmuję się jakiegoś stanowiska, wykonuję swoje obowiązki na 100%. Jeżeli wiem, że nie mogę tego zagwarantować, wolę ustąpić miejsca komuś innemu, niż zajmować stanowisko tylko z nazwy. Dzisiaj moja sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Mam zdecydowanie więcej wolnego czasu i chcę ponownie zaangażować się w rozwój serwera. Jestem świadomy, że zaufanie buduje się czynami, a nie słowami, dlatego chcę udowodnić swoją wartość przede wszystkim pracą. Dlaczego właśnie Służby Ratunkowe? Nie chcę jedynie utrzymywać jej przy życiu. Chcę stworzyć miejsce, do którego ludzie będą chcieli dołączać, rozwijać się i spędzać swój czas. Co chciałbym wprowadzić?
Aktywne szkoleniaNie tylko podstawowe szkolenie dla nowych członków, ale również:
Każdy stopień powinien wiązać się z dodatkowymi obowiązkami oraz możliwościami. Dzięki temu każdy będzie miał motywację do rozwoju. Wydział szkoleniowy Wyznaczenie osób odpowiedzialnych wyłącznie za szkolenie nowych ratowników oraz sprawdzanie ich poziomu wiedzy. Dyżury System dyżurów pozwalający utrzymać aktywność frakcji przez większość dnia oraz zapewnić większą liczbę patroli medycznych. Wspólne akcje Regularne:
Każdy członek otrzymywałby okresową ocenę swojej pracy. Dzięki temu aktywne osoby byłyby odpowiednio doceniane. Program dla nowych osób Każdy nowy ratownik miałby swojego opiekuna, który pomagałby mu podczas pierwszych dni we frakcji. Statystyki aktywności Przejrzysty system pokazujący:
Regularne wyróżnienia:
Chciałbym wprowadzić więcej realistycznych działań, takich jak:
Zarządzanie Jestem osobą wymagającą, ale przede wszystkim sprawiedliwą. Nie lubię faworyzowania kogokolwiek. Każdy będzie oceniany według tych samych zasad. Stawiam na:
Jednocześnie potrafię podejmować trudne decyzje, kiedy wymaga tego dobro frakcji. Dlaczego właśnie ja?
Ponieważ posiadam bardzo duże doświadczenie w zarządzaniu ludźmi oraz prowadzeniu frakcji.Byłem:
Nie jestem osobą, która po tygodniu traci zapał. Jeżeli otrzymam szansę, zamierzam konsekwentnie rozwijać Służby Ratunkowe i sprawić, aby ponownie stały się jedną z najmocniejszych frakcji na serwerze. Na zakończenie Wiem, że stanowisko Dyrektora to nie przywilej, lecz ogromna odpowiedzialność. Jestem gotowy ją ponownie wziąć na siebie i udowodnić swoją pracą, że zasługuję na zaufanie administracji oraz graczy. Mam nadzieję, że otrzymam możliwość pokazania swoich umiejętności nie tylko słowami, ale przede wszystkim działaniem. Dziękuję za poświęcony czas oraz przeczytanie mojego podania. Pozdrawiam, BureQ RE: Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych - Shaman - 07-23-2026 Można by było dać kolejną szansę, doświadczenie jakieś już ma, policję ogarniał podanie, fajnie rozpisane, czytelne ja jestem na tak RE: Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych - Mixer - 07-23-2026 Ja na tak, bo służby stoją puste RE: Podanie na stanowisko Dyrektora Służb Ratunkowych - Kasjer - 07-24-2026 Jestem na TAK. |