GrandTruck - forum serwera
Podanie na moderatora -Daszek08 - Wersja do druku

+- GrandTruck - forum serwera (https://forum.grandtruck.pl)
+-- Dział: Archiwum (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Dział: Archiwum (https://forum.grandtruck.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Wątek: Podanie na moderatora -Daszek08 (/showthread.php?tid=418)

Podanie na moderatora -Daszek08 - Daszek08 - 06-21-2026

Imię: Wiktor

Doświadczenie w pracy administratora:
Choć nie miałem jeszcze okazji pełnić funkcji administratora na serwerze GTA V/FiveM, posiadam doświadczenie administracyjne zdobyte na różnych serwerach gier multiplayer. W przeszłości byłem administratorem na kilku serwerach Minecraft, gdzie odpowiadałem za utrzymanie porządku, rozwiązywanie konfliktów między graczami oraz pilnowanie przestrzegania regulaminu. Dodatkowo miałem styczność z administracją serwerów w takich grach jak Rust, ARK: Survival Evolved czy Counter-Strike, gdzie również można zarządzać społecznością i serwerem. Dzięki temu wiem, jak wygląda odpowiedzialna praca administratora i jakie cechy są w niej najważniejsze.

Doświadczenia na naszym serwerze:
Jestem stosunkowo nowym graczem GrandTruck, jednak bardzo szybko przyswajam wiedzę i angażuję się w życie serwera. Mimo krótkiego stażu zdążyłem nauczyć się wielu mechanik, poznać sporą część społeczności oraz zdobyć cenne doświadczenie związane z funkcjonowaniem tej edycji. Na co dzień jestem również aktywnym graczem FiveM, dlatego środowisko GTA V nie jest mi obce i stale rozwijam swoje umiejętności.

Dlaczego Ty:
Uważam, że ranga administratora nie jest wyróżnieniem ani sposobem na zdobycie prestiżu. Dla mnie jest to przede wszystkim odpowiedzialność i możliwość realnego wpływu na rozwój serwera. Chciałbym wykorzystać swój czas, zaangażowanie i pomysły, aby pomagać zarówno graczom, jak i całemu zespołowi administracji. Zależy mi na tym, aby GrandTruck rozwijał się z dnia na dzień, przyciągał nowych graczy i dawał obecnym użytkownikom jak najlepsze doświadczenia z gry. Jestem osobą cierpliwą, opanowaną i potrafię zachować obiektywizm nawet w trudnych sytuacjach. 

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić:
Nie tyle chciałbym coś zmieniać, co aktywnie uczestniczyć w dalszym rozwoju serwera. Szczególnie zależy mi na udoskonalaniu eventów oraz tworzeniu nowych inicjatyw, które jeszcze bardziej zintegrują społeczność i zapewnią graczom dodatkową dawkę rozrywki. Chciałbym również pomagać w odnajdywaniu błędów, zgłaszać je oraz wspierać ich szybkie eliminowanie. Zależy mi na tym, aby systemy działały możliwie najlepiej, a gracze chętnie wracali na serwer i spędzali tutaj swój wolny czas.

Ile możesz poświęcić czasu na zajmowanie się serwerem?:
Jestem w stanie poświęcić na rozwój i pilnowanie serwera kilkanaście godzin tygodniowo, a w wielu okresach nawet więcej. Obecnie nie pracuję zawodowo, dlatego dysponuję sporą ilością wolnego czasu, który mogę przeznaczyć na pomoc społeczności oraz wsparcie administracji.

Kilka zdań o sobie:
Witam serdecznie. Mam na imię Wiktor i mam 18 lat. Z zawodu jestem fryzjerem, dlatego na co dzień pracuję z ludźmi i łatwo nawiązuję kontakty. Jestem osobą otwartą, komunikatywną oraz kreatywną. Często potrafię znaleźć rozwiązanie nawet tam, gdzie na pierwszy rzut oka go nie widać. W grach możecie kojarzyć mnie pod nickami Daszek08, Dachu1337 lub Dachowa1337.

Nie uciekam od problemów i zawsze staram się szukać sposobów na ich rozwiązanie. Potrafię zachować spokój oraz zdrowy rozsądek nawet w bardziej wymagających sytuacjach. Na obecnej edycji GrandTruck spędziłem już sporo czasu, regularnie rozmawiam z graczami i staram się zdobywać wiedzę, która może być przydatna dla całej społeczności.

Moimi zainteresowaniami są motoryzacja, szczególnie szybkie samochody, sport oraz spędzanie czasu z moją partnerką. Heart Cenię sobie dobrą atmosferę, współpracę i wzajemny szacunek.

Ilość score na serwerze: 29 000 (TOP 7)

Ilość przegranych godzin na serwerze: 48 godzin (TOP 6)

UID Konta na serwerze: Brak możliwości sprawdzenia.

Dokładny nick z serwera: Daszek08

Wątek Podanie na moderatora -Daszek08 został przeniesiony do archiwum. - PowerSide - 06-30-2026

Temat został przeniesiony do archiwum.